|
| |||||||
| Musica En General Discute sobre qué tipo de música te gusta y opina sobre cuál es el mejor artista o mejor grupo. Zona para música, videos, entrevistas, letras, canciones, reggaetón, electrónica, rock, pop en todos los formatos, mp3, wma, wmv. |
| Hola Invitado! Tómate un minuto para registrarte, es 100% GRATIS y no verás ninguna publicidad! ¿Qué estás esperando? | Registrarse Ahora |
Musica En General » Büyük Eserler Büyük Üstadlar (5 CD)Participa en el tema Büyük Eserler Büyük Üstadlar (5 CD) en el foro Musica En General. |
| | #1 | ||||||
![]() ![]() Büyük Besteler, Büyük Ustalar - YK Yayınları { 5 Cd } Albüm İçeriği : Sadeddin Kaynak Üstadın Eserleri - Solist Dr. Alaaddin Yavaşça Aşk Böyledir Bayram Gecesi Fırat Gönlümün İçindedir Gözden Irak İncecikten Bir Kar Yağar Kalbim Kanıyor Kanun Taksimi Kemençe Taksimi Leyla Ney Taksimi Nideyim Bilmem Elinden Senin Saatlerce Başbaşa Sevgili Ne Demek Söyleyin Nerde O Göz Nuru Tanbur Taksimi Tez Geçse De Ud Taksimi Yar Ayrılık Yaktı Beni
------------------------- ALAADDİN YAVAŞÇA - Solist İnci Çayırlı Akşam Ayrılık Yaman Kelime Ben Güzele Güzel Demem Dertliyim Doğuyor Ömrüme Ela Gözlerini Sevdiğim Dilber Ela Gözlüm Yıktın Benim Evimi Gönül Sana Tapalı Gönül Seni Ayık Bulsam Kanun Taksimi Kara Bulutları Kaldır Aradan Kemençe Taksimi Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece Ne Boş Yere Yanmışım Ney Taksimi Tanbur Taksimi Ud Taksimi Yine Bahar Oldu
---------------------- İNCİ ÇAYIRLI - Solistler:Asuman Aslım Görgün / Bekir Sıdkı Sezgin AAG-Ağlarım çağlar gibi AAG-Saçlarıma ak düştü AAG-Tel tel taradım zülfünü AAG-Yüce dağ başında AAG-Hazan ile geçti AAG-Tambur taksimi AAG-Yeşil gözlerini ufkuma BSS-derman kar eylemez BSS-Kalplerden dudaklara BSS-Meğer çok sevilenler BSS-Bir rüzgardır BSS-Hatırla ey gönül BSS-Ud taksimi Ney taksimi ud taksimi
------------------------------- Selahattin Pınar Üstadın Eserleri - Solist Ayşe Taş Aylar Geçiyor Bakışı Çağırır Beni Ben Yürürüm Yane Yane Bir Bahar Akşamı Delisin Deli Gönlüm Gecenin Matemini Hatıralar Hayal Deryasına Kalbim Yine Üzgün Kanun Kemençe Taksimi Ne Demiştin Niçin Caydın Ne Gelen Var Ne Haber Ney Taksimi Söylemek İstesem Kalbimdekini Tanbur Taksimi Sormadın Hiç Halimi Ud Taksimi
---------------------------- Yüzüm Gülse De Kızlar - AYŞE TAŞ - Solistler: Güler Basu Şen / Mustafa Sağyaşar Ayrılık Yarı Ölmekmiş Dile Düştüm Senin Yüzünden Gönül Yarasından Acı Duyanlar İçen Bir Daha Ayrılmaz Kalmadı Bende Ne Arzu Ne Gönül Yalnız Benim Ol Yüce Dağdan Esen Rüzgar Aşkınla Sürünsem Yine Aşkınla Delirsem Aşkınla Yanan Gönlüme Geçti Ömrüm Gel Gitme Kadın Hala Yaşıyor Nereden Sevdim O Zalim Kadını Ümidimi Kirpiklerine
| |||||||
| | |
| |
Twittear Seguir a @denunciando
|
| | #1.5 |
| SponSor ![]() | |
| |
| Etiquetas |
| büyük, eserler, üstadlar |
| |