Ver Mensaje Individual
Antiguo , 07:27:33   #1

Me Gusta
Estadisticas
Mensajes: 1
Me Gusta Recibidos: 2
Me Gustas Dados: 0
Ingreso: 17 jul 2015

Temas Nominados a TDM
Temas Nominados Temas Nominados 0
Nominated Temas Ganadores: 0
Reputacion Poder de Credibilidad: 0
Puntos: 10
Nineta84 el Usuariox esta entre el bien y el mal
  
Jijoju Bkover empresa estafadora Calificación: de 5,00

Los mejores licores
Gràcies a l'empresa de BKOVER pel tracte rebut. Jo sóc mestra interina i estava buscant una feina per l'estiu. Em va sorgir l'oportunitat de treballar en el B-kover que hi ha a Vic. Em van fer un contracte de 40 hores i la promesa d'unes bones condicions de treball.

Per començar vaig haver d'estar-me formant a la botiga de Granollers (amb totes les despeses a càrrec meu). Vaig haver d'aprendre tot el funcionament de l'empresa en una setmana.
Quan vaig venir a treball...ar a Vic, em van estar burxant i exigint ventes des del primer dia. Tant els jefes com la coordinadora et fan creure que no vals, que no saps vendre, que és "CULPA" teva el fet que la gent entri i no vulgui comprar.

T'exigeixen molt però ells t'estafen. Jo feia 43 hores a la setmana, no tenia ni mig ni un dia de festa. No disposava de lavabo. Em van fer un contracte on les pagues extres queden anul·lades (totalment il·legal) i em pagaven un sou d'ajudant de dependenta, quan en realitat era encarregada.
I jo em qüestionava: per què sempre hi ha dependentes noves en aquesta botiga? ara ho entenc. Qui pot aguantar tot això?

És una empresa que vol ventes agressives, assetjar al client des del moment que posa un peu a la botiga. No és més important una bona atenció al client i provocar en aquest les ganes de tornar?
Després de tres setmanes de viure únicament per la botiga, vaig haver-me d'agafar la baixa. Com que jo estava sola a la botiga, ho vaig comunicar i a més, vaig enviar la documentació de la baixa a les oficines de Barcelona per burofax. La resposta per part de la jefa Esmeralda García Pérez va ser la següent: una trucada per acomiadar-me a base de crits i amenaces del tipus: "ya te lo encontraràs" o "así te irá en la vida". Una persona amb un càrrec d'aquest tipus va demostrar tenir una baixesa moral increïble. Gosaria dir d'una "garruleria" extrema.
Lògicament, m'han pagat molt menys del que em pertocaria.

Que tothom conegui aquesta empresa. On t'anul·len i ells s'omplen les butxaques.

Comentarios Facebook

Nineta84 no está en línea   Responder Citando

compartir
                 
remocion sep Gold sep Silver sep Donar

marcaNo Calculado   #1.5
SponSor

avatar
 
Me Gusta denunciando
Estadisticas
Mensajes: 898.814
Me Gusta Recibidos: 75415
Me Gustado Dados: 62988
Fecha de Ingreso: 02 jun 2006
Reputacion
Puntos: 1574370
Ayudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen caminoAyudante de Santa está en el buen camino
emoticon Re: Bkover empresa estafadora

 
Los mejores licores
 
   
   
_______________________________________________
Publicidad :)
conectado
 
Page generated in 0,03405 seconds with 12 queries