Ver Mensaje Individual
Antiguo 09-03-2014 , 14:57:53   #3
!!! OoOops !!!
Denunciante Mítico
 
Avatar de !!! OoOops !!!
Me Gusta
Estadisticas
Mensajes: 1.003.471
Me Gusta Recibidos: 223660
Me Gustas Dados: 172606
Ingreso: 02 jun 2006

Temas Nominados a TDM
Temas Nominados Temas Nominados 752
Nominated  Temas Ganadores: 3
Reputacion Poder de Credibilidad: 1702
Puntos: 2367879
!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación
Premios Recibidos
Concurso General El mas Chistoso Usuario mas reconocido El mas Chistoso 15 Años Corazon Purpura 
Total De Premios: 36

  
Predeterminado Respuesta: The ‘Lawful’ Political Killing of Bogotá’s Mayor: Gustavo Petro

Aqui en Finlandes!!!

Gustavo Petro (tilalla mikrofoni) on hiljattain ralli

Yksi pisimpään elävä myyttejä Latinalaisessa Amerikassa on, että Kolumbia on yksi sen kaikkein vakain demo * CRA * Cies. Tietenkin muodossa * liittolainen, maa ei ole kärsinyt mil * Itary DIC * TAT * tai * aluksen viimeisen viidenkymmenen joitakin vuosia ja kaikki in * sisäisen kellon * työn uudelleen * pub * lican järjestelmä näyttää toimivan har * mo * ni * vasti: con * sti * tu * seen täynnä oikeudet ja guarkumi * * tees; reg * ular, avoin sähkö * TIONS, siisti ja puhdas di * vi * Sion toimivallan, ja lista jatkuu päälle.

Silti tämä ap * vanhempi * sti * tu * nen sturdi * Ness con * ceals sisällissota, joka on ollut * menee yli kuusikymmentä vuotta. Tämä sota on al * eniten pistetty maaseudun Kolumbia kuolemaan ja tehnyt kaupunkialueilla outo COL * Lage vaurautta ja köyhyyttä. Se on tarina kahden maan * yrittää: toisella puolella Kolumbia on nyt sur * läpäissyt Argentiinan kolmanneksi suurin ekologinen * Nomy Latinalaisessa Amerikassa, raskas * edistettävä ulkomaisten in * liivi * seen houkutellaan päivittäin maassa, tehtaat nousevat, pankit kukoistaa. Toisaalta, Kolumbia on maailman neljänneksi huonoin Ginin vain Haitin huonompaan sen hemi * alalla. Se on maa jakaa tyvestä, Arcadia ja dystopia Col * Liding joka puolella elämää.

Ex * suunnitelman * * tykset näiden pohjattoman con * tra * DIC * TIONS vaihtelee, mutta se ei ole co * in * cid * tiiviin että * sti * tu * nen STA * desta on con * liitetty sen kanssa, että Kolumbia on ollut stra * strategisista virka con * jatkuvaa Yhdysvalloissa * ter * ven * seen vuonna uudelleen * Gion. Condor koskaan lensi niin korkea ja vo * ra * ciously, ja hänen * metic ja uudelleen * miste eliitti on todennut maan mer * ci * taattomasti koska co * lo * Nial kertaa.

Se on tässä com * Plex runko että rauha pro * Cess välillä Kolumbian halli * jois * seen ja FARC (pisin asuu * sur * gency maailmassa) tapahtuu nyt Havannassa. Pro * Cess parantua syvä haava ytimessä com * yhteisön tuskissaan, uudelleen * con * cile keskitet * turies in * oikeuteen saada aikaan mahdollisuus totta niin * CIAL muutosta.

Tie rauhaan on Treach * erous yksi. Kahdeksankymmentäluvun alussa Farc yhdessä muiden pieniä vasemmistolaisten liikkua * mukset, de * kk * bil * vedyllä ja muodostivat poliit * iCal osapuolen kutsutut UP (Unión Patriótica). Valitut * suun menes * Cess UP pyydetään voimakas keksiä ase jauhe kakku, että ex * ploded tra * GIC * liittolainen. UP on Bru * yhteneväisiä ja al * Useimmista * naan ex * Termi * in * voitu. Vaikka tilastot vaihtelevat, yli 3000 aktiivista jä * sä on myös ryhmä, jossa murhattiin vuosina 1985 ja 1994 * lukien kaksi pres * id * en * Pyörät voi * teki * ates ja 13 jä * jäsenet of Congress.1

Harvat kulttuurin * prits on tuotu oikeuden eteen. Sekoitus tra * di * nen ja tehokas maanomistajien ja muisti * sä on myös polit * iCal eliitti yhdistivät voimansa luoda ex * Termi * in * * seen armeijoita (paramilitares) - yksi un * ful * täytetty lupaus con * ven * nen politiikka Kolumbiassa. Siksi rauha pro * Cess Havannan polkee ohut punainen viiva, kun äärioikeisto on nyt uudelleen * tai * Gan * vedyllä stra * strategisista * liittolainen jälkeen kahdeksan vuoden gov * jois * seen Alvaro Uribe, muun muassa jalka * al * vedyllä näitä para * miljoonaa * Itary ryhmiä.

Vasen Kolumbiassa on al * aina olleet ja con * leen teetetään * JECT Bul * avulla, ketju * moottorisahat ja vi * ol * tiiviin oikeudellisen se * itsestään. Mitä vasenta tehdä, kun se tulee valtaan? Yksi erittäin Plaus * ible * nopeasti että vaivattomasti on työntää lain äärirajoilleen, jotta se ac * count * pystyy sen perus peri * aatteita, toisin sanoen, ma * ter * i * ALIZE myöskään ylitä virallisen ja ontto con * teltta . Jos * sti * tu * TIONS (oikeudet, pro * CED * Ures, peri * aatteita) toiminto * seen kuin sim * u * la * seen demo * cracy peittäisivät klo * ro * kaupungeissa paisunut ja ir * uudelleen * SPONS * ible käyttävät yksityisiä prop * suutta, kuten on laita Kolumbiassa, ja jos laki sur * Vives on * syy se on per * den suuruudesta le * git * imate kun con * cealing sen toi * seen ac * cu * MU * la * seen ja DIS * pos * ses * Sion, mitä tapahtuu * kynät kun laki otetaan vakavasti?

Tämä on mitä Gustavo Petro oli tekemässä, de * mo * bil * vedyllä jäsen M-19 guer * Rilla liikkua * seen ja vuonna * cum * taivutettu pormestari Bogota. Hän otti lain nimellisarvosta ja työntää sen en * kirjekuorella on ful * täyttää sen kaikkein rad * iCal prom * taanottajaa. Uudelleen * sponse mukaan äärioikeisto: "laillinen" poliit * iCal tappaminen.

Tarina Petron van * quishing on vuonna * tricate, mul * ti * fa * ceted oikeudellinen pro * Cess että harvat pystyvät hallitsemaan (kuten kaikissa oikeusjärjestelmissä pro * Cess ei, ei ole, että pre * saksankirveli niiden syy olla ?). Kuitenkin bottom line on tämä: koska pormestari Bogota, hän otti roskakoriin Col * lec * seen ja pro * tely liike * nan, multimillion dollarin en * ter * palkinto, pois käsistä lähellä - neuloa, yksityisen ja mono * pol * tavaa con * glom * erate (joka vuorattu taskuihin, muun muassa entinen pres * id Uribe pojat) ja laita se käsissä köyhiä, vuonna * muodolliset * cyclers , kurja kaupungin. Tämä säästi noin 100 miljoonaa * euroa dol * Lars vuosi kaupunki.

Se oli Procurador General (eräänlainen yl * ERAL klo * Torney kanssa monipuolisen juridisen lonkerot im * aiheuttaa ilmoitus * min * on * linen kynä * al * siteet), joka ar * guing että Petro oli * hapsut ad * min * on * liset säädökset, uudelleen * muutti Petro alkaen of * konttori samalla ban * Ning häntä politiikassa 15 vuotta. Kun kirjoitan tätä, olen oppia Kolumbian lehdistölle, että ju * di * jos tuensaajan on jopa * järjestetään jälleen Procurador General 's de * Cision, ja Petro on nyt askeleen lähempänä vointia * fi * sesti, polit * ic * liittolainen kuollut.

Procurador Yleinen pro * tiedosto on varsin suht * evant. Alejandro Ordoñez on Lefebvrist, ihmisiä, jotka con * sider Ratzinger ja Wojtyla raivoisan vasemmistolaisten lib * erals, samat ihmiset, jotka uudelleen * ennustetulla Vatikaanin toisen kirkolliskokouksen, ja silti sanoa massa Latinalaisen selkä con * Greg * * seen. Tämä char * acter ei ole tuote kenenkään de * vaihteli IMA * giniä * * seen tai ap * par * i * seen inkvisitio, hänellä on viimeinen sana siirtymä * scend * ental on * haastaa vuonna niin - kutsutaan demo * cracy jossa valtion ja kirkon ovat erillisiä.

Ordoñez on oltava * tullut moraalinen johtotähti Kolumbian huipputehokas oikeassa, paksu muuri Kolumbian eliitin pro * tect häntä mullalla, tuuli, tuli, laki ja cru * ci * korjauksia, ja tietysti hän mo * bil * izes osa ahne keskiluokka - luokka, että al * tavoilla puuttuu kaikki, sur * Vive on de * isä, mitä ei koskaan tule heille.

Petro oli todellinen edelläkävijä vasemmalta, hän oli todellinen mahdollisuus olla * tulossa presidentti vuonna 2018, mutta vasemmiston että heidät * jäykistetty rauhan ja oikeuden * ful * Ness on jälleen pirstaleina, vielä kerran.

Joten, mitkä olivat Petro synneistä? Kun laki ser * i * aikaisesti. Saavuttaminen niin * CIAL oikeudenmukaisuutta oikeusteitse polkuja ja uudelleen * substantiivi * Cing sotaa. Mutta tietysti kun otat lain (lib * ERAL laki) on sen nimellisarvo rikkoessasi yhteistyötään * hänen * tiiviin, sinun räjähtää mitä on olla * Neath se al * tapoja * com * kansantalouksia lupauksen, et de * nounce sen törkeys.

Kun laki rajaa sen uni * versal sidottu * oinas tekee sinusta un * der * sietää sitä rehottaa neo * lib * er * suutta bat * ters Hyvinvointivaltio, että Washington konsensuksen ratsastaa takana siviili Liber * siteitä, ja että lukuisat oikeudet ovat rakennettu guar * Antee rikkaiden ihmisten oikeudet.

Kuva Bogota kanssani, osa kaupunki on elävä stand * standardeihin Sveitsin tai Norjan, toinen osa, jota ei ole esitetty turisti bro * esitteet, on olo seistä * standardeihin Keski-Afrikkalainen tasavalta. Yhtäällä rehevä kauppa * ping CEN * ters juuttunut huippu de * allekirjoittaja tuotemerkkejä, rikas basaarin vuonna * ter * na * nen ruokaa, viiniä kaatamalla ja musiikin virtaa, paraateja lux * urious autoja, lu * minous vihreitä puistoja kanssa pehmeä aurinko * kevyt, kiiltävä onnellinen ihmiset hauskaa, koko ajan. Muut kaupungin on com * bin * * seen huumeiden sotia, DIS * paikka * seen, nälän ja sur * Vival; al * tapaa ex * sisälly ja * saanut eliitti että sääntöjä synkkä aidattuja para * dise. Tämä todellisuus alkoi muuttua rajuja * liittolainen Petron vakinaistaa kaupunginjohtaja.

Petro saavuttaneet todellista mitä oli * käskenyt olla * tulla todellinen, oikeudenmukaisuus. Muun ac * com * plish * mukset, voimme luetella seuraavat:

Hän siirtyi ilmaan ja veteen com * hyödykkeiden ja oikealle, niin yksinkertaista. Kolmessa vuodessa 681801 kotia oli sup * kertasin run * Ning ja puhdasta vettä hänen ilmoitus * min * on * tra * seen, kun taas im * osoittautumassa ilmanlaatua kaupungin tasolle ole uudelleen * corded tässä keskitet * tury.
Vuonna 2013 ensimmäistä kertaa uudelleen * langallisia hänen * Tory ole lasten * dren alle viisi kuoli mal * nu * tri * seen kaupungissa. Hänen järjestelmä koulun pakki * Chens saavutti korkeimman stand * standardeihin nu * tri * nen laatu Latinalaisessa Amerikassa. Vaikka in * tegral klo * kymmenen * seen olevassa * fants meni 59090 vuonna 2011 117689 vuonna 2013.
Läpi * marraskuu * Ative niin * CIAL pro * grammaa, että * clude em * vallan * seen köyhimpien com * söjen, vuonna * tasa-DIS * tri * bu seen rikkaus on nyt reilusti alle na * nen stand * standardeja, jotka on im * pressive jos con * katsovat, että Bogota ac * laskee 24,8% Kolumbian bruttokansantuotteesta.
Hinnat Hom * icides on alhaisin 30 vuoteen.
Vuonna edu * ca * Tion hänen saavuttaa * mukset ovat yhteistyössä * lossal ja un * pre * CED * lä projektiluonteiset. Aggressiivinen * liivi * seen julkisissa kouluissa uhkaa jopa kaventamaan julkisen ja yksityisen edu * CA * seen, jotkut * asia un * kuullut Kolumbiassa. Tämä, kuten ehkä IMA * moottori, on yksi Petro hatussa * ital synnit.
Revolution lain kautta, koska se olisi ... eikö? Väärä. Ei Kolumbian perustamista.

Mitä on tehtävä? Kolumbian gov * jois * seen on ymmärrettävä, että Petron des * ti * tu * seen ei ole todiste vain oikeusvaltion mutta todiste siitä, että neut * rality on uusi muoto tuuletin * at * icism. Se on yksinomaan hallituksen uudelleen * SPONS * IB * us edeltäneelle * vent * muut aalto Cata * strophic vi * oli * tiiviin. Mes * Sage Kolumbian es * välilehti * omi * seen on: älä * ni * hilate mitä voi olla viimeinen mahdollisuus rauhan tässä maassa, yksinkertaisesti: ottaa lakiin vakavasti.

Ricardo Sanin on pro * professori oikeudellisia ja polit * iCal teoria ja opettaa SEV * ERAL sisään * sti * tu * TIONS koko Latinalaisessa Amerikassa.

__________________





!!! OoOops !!! no está en línea   Responder Citando
 
Page generated in 0,11656 seconds with 11 queries