Ver Mensaje Individual
Antiguo 09-03-2014 , 14:57:17   #2
!!! OoOops !!!
Denunciante Mítico
 
Avatar de !!! OoOops !!!
Me Gusta
Estadisticas
Mensajes: 1.003.471
Me Gusta Recibidos: 223660
Me Gustas Dados: 172606
Ingreso: 02 jun 2006

Temas Nominados a TDM
Temas Nominados Temas Nominados 752
Nominated  Temas Ganadores: 3
Reputacion Poder de Credibilidad: 1702
Puntos: 2367879
!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación!!! OoOops !!! tiene reputación más allá de la reputación
Premios Recibidos
Concurso General El mas Chistoso Usuario mas reconocido El mas Chistoso 15 Años Corazon Purpura 
Total De Premios: 36

  
Predeterminado Respuesta: The ‘Lawful’ Political Killing of Bogotá’s Mayor: Gustavo Petro

Yo Kiero participar en este post!!!!!

Aqui les va en estonio:

Gustavo Petro (ettevõttes mic) hiljutisel ralli

Üks pikima elu müüdid Ladina-Ameerikas, et Colombia on üks tema kõige stabiilsem demo * cra * vad. Muidugi, vorm * liitlane, riik ei kandnud mln * Itary dic * tat * või * laeva viimase viiekümne mitu aastat ja kõik on * sisemine kell * töö re * pubi * Lican süsteem tundub, et töö har * mo * ni * kud: con * sti * tu * mine pakitud õigused ja guarkummi * * kolmikud, reg * alates kevadest, avatud elec * mine; puhas ja puhas di * vi * Sion volituste ja nimekiri läheb kohta.

Kuid see ap * vanema * sti * tu * tional sturdi * Nessi con * ceals kodusõda, mis on olnud * läheb üle kuuekümne aasta. See sõda on al * kõige veretustatud maaelu Colombia surma ja on teinud linnapiirkondades veider col * lage rikkust ja vaesust. See on lugu kahest riikides * üritab: ühel pool Colombia on nüüd sur * läbinud Argentina suuruselt kolmas eco * majandussektorites Ladina-Ameerikas, raske * välismaiste sisse * vest * mine meelitatakse päevas riik, tehased tõusma, pangad areneda. Teiselt poolt, Colombia on maailma neljas halvim Gini koefitsient ainult Haiti halvem selle hemi * kera. See on riik, jagada oma baasi, Arcadia ja dystopia col * Liding iga nurga elu.

Ex * kava * * mine nende koletu con * tra * dic * mine erinev, kuid see ei ole co * in * cid * rentsi et * sti * tu * tional sta * Liikuvuse con * masti kohta asjaolu, et Colombia on stra * giliste post con * tinuous USA * ter * ven * mine in re * Gion. Condor kunagi lendas nii kõrge ja vo * ra * ciously ja tema * metic ja re * kimise eliit on otsustanud riigi mer * ci * lessly kuna co * lo * nial korda.

Selles com * plex raam et rahu pro * sessi vahel Colombia juriidika * ERN * mine ja FARC (pikim elavad * sur * gency maailmas) on nüüd aset Havana. Pro * CESS tervendada sügav haav keskmes com * ühenduse agoonias, uuesti * con * cile cen * turies in * õigluse, et luua võimalus tõsi nii * Cial ümberkujundamist.

Tee on rahu treach * erous üks. Alguses kaheksakümnendate FARC, koos teiste väiksemate vasakpoolsed liikuda * mise, de * mo * bil * likku ja moodustanud polit * iCal poole kutsutud (Unión Patriótica). Valituid * suuline edukalt * CESS UP ajendas võimas kokk püssirohu kook ex * ploded tra * GIC * liitlane. UP oli BRU * ühtivad ja al * kõige en * tirely ex * termin * in * pos. Kuigi statistika erineda rohkem kui 3000 ak * med rühm, kus mõrvati vahel 1985 ja 1994 * sh kaks pres * id * en * mide ei * ei * ates ja 13 liikmest * med Congress.1

Vähesed kul * prits on kohtu ette toodud. Mix vahel tra * di * toorne ja võimas maaomanike ja mem * med polit * iCal eliit ühendanud jõud, et luua ex * termin * in * a * mine armeed (paramilitares) - üks un * oad * täidetud lubadus con * ven * tional poliitikas Colombia. See on põhjus, miks rahu pro * CESS Havana Astmed Peenike punane joon, kui palju parem on nüüd uuesti * või * gan * likku stra * giliste * liitlane pärast kaheksa aasta juriidika * ERN * mine Alvaro Uribe, kes muuhulgas jalg * al * likku need para * mil * Itary rühmad.

Vasakul Kolumbia on al * võimalusi olnud ja con * tinues allhanked * pildistatav et Bul * laseb, kett * sae-ja vi * ol * olu õigus see * ise. Mis saab vasakul teha, kui tegemist võimule? Üks väga Plaus * KARBIS * vastam on suruda õiguse piirid, oleks ac * loota * suudab oma põhi põhi * põhimõtteid, teisisõnu, ma * ter * i * Alize see ei kuulu tema ametlik ja lohk con * telk . Kui * sti * tu * dega (õigused, pro * ced * realistlikele, põhi * põhimõtteid) func * mine nagu sim * u * la * mine demo * titutsioonid varjavaid juures * ro * linnad ülespuhutud ja ir * re * spons * KARBIS kasutamist era prop * ty, nagu see on Colombia, ja kui seadus sur * vives olevat * põhjus on per * ceived nagu le * git * imate samas con * cealing oma funktsioonide * mine ac * cu * mu * la * mine ja dis * pos * ses * Sion, mida hap * pastakad kui seadus võetakse tõsiselt?

See on see, mida Gustavo Petro tegin, de * mo * bil * likku liige M-19 guer * Rilla liikuda * mine ja sisse * cum * painutatud linnapea Bogota. Ta võtab õiguse nimiväärtusega ja surudes oma en * velope kuni oad * täita oma kõige rad * iCal prom * ises. Re * sponse poolt paremäärmuslased: "seaduslik" polit * iCal tapmine.

Lugu Petro furgooni * quishing on sisse * tricate, MUL * ti * fa * ceted juriidiline pro * CESS et vähesed suudavad toime tulla (nagu iga juriidiline pro * CESS on, kas pole eelnevalt * selt nende põhjus on ?). Kuid põhja-line on see: kui linnapea Bogota, võttis ta prügikasti col * lec * mine ja pro * töötlemine ettevõtete * ne, multimiljoniline en * ter * preemia, eemal kätes lähedal - kududa, era-ja mono * pol * izing con * seem * erate (mis vooderdatud taskud, teiste seas endine pres * ident Uribe pojad) ja pane see kätte vaeste sisse * ametlikult uuesti * vahelduvad episoodid , armetu linna. See päästis umbes 100 mln * lõvi dol * Lars aastal linna.

See oli procurador General (omamoodi gen * tes juures * torney laia juriidiliste kombitsad im * kujutavad ad * min * on * mide pen * al * sidemed), kes ar * guing et Petro oli * narmad ad * min * on * mide seadustega, re * liikunud Petro alates of * FICE kuigi keeld * Ning ta poliitikas 15 aastat. Kuna ma kirjutan seda, ma õppida Colombia press et ju * di * soodustatud isikuks on üles * leidis taas procurador General 's de * cision ja Petro on nüüd üks samm lähemale olevaks * fi * cially, polit * IC * liitlane surnud.

Procurador General pro * fail on üsna rel * tuvatele. Alejandro Ordoñez on Lefebvrist, kes con * sider Ratzinger ja Wojtyla Võluv vasakpoolsed lib * õlisid, samad inimesed, kes uuesti * jected Vatikani II Kirikukogu, ja ikka öelda mass Ladina oma selja con * Greg * * mine. See char * Olemust ei ole toote kellegi de * jäi ima * gin * * mine või ap * par mina mine inkvisitsioon, sest tal on viimane sõna tran * scend * ental on * esitab nõude, et - nn demo * titutsioonid kus riik ja kirik lahutatud.

Ordoñez on olla * tulema moraalse majaka Colombia ultra-võimas õigus; paksu seina Colombia eliit pro * TECT teda maa, tuul, tulekahju-, õigus-ja cru * ci * parandusi ja muidugi ta mo * bil * izes osa ahne keskklass - klassi, et al * viise ole midagi ning sur * vive on de * sire, mida kunagi ei tule neile.

Petro oli tõeline teenäitaja vasakult; tal oli reaalne võimalus olla * tulevad President aastal 2018, kuid lahkus em * võtsin rahu ja õigus * oad * Ness on taas purunesid, veel üks kord.

Niisiis, millised olid Petro patud? Võttes õigus ser mina kasvuperiood. Saavutamine nii * Cial kohtumõistmist õiguslik tee ja re * nimisõna * cing sõda. Aga muidugi, kui te võtate õiguse (lib * tes õigus) nominaalväärtusega teil purunema oma co * oma * rentsi, lõhkemist, mis peitub olema * neath seda al * kuidas * com * plete lubadus, siis de * teavitage oma roppus.

Võttes õigus piirini oma uni * versal seotud * Jäär teeb sind un * der * seista, et ohjeldamatu neo * lib * er * lismi nahkhiir * levasteks laiaulatuslikeks katastroofideks heaoluriik, et Washingtoni konsensuse seljas tagaküljel tsiviil Liber * sidemetega ja et hulk õigusi ehitatud guaaraoa * mide rikas inimeste õigusi.

Pilt Bogota minuga osa linnast on elu alus * ARDS Šveitsi või Norra, teiselt poolt, ei näidatud turist bro * brošüürid, on elu seisma * ARDS Kesk-Aafrika Vabariigis. Ühel pool lopsakas kauplus * ping CEN * levasteks laiaulatuslikeks katastroofideks kinni kiilunud top de * allkirjastaja kaubamärke, rich basaar sisse * ter * ei * tional köök, veini valamine ja muusika voolab, paraadid lux * urious autod, lu * minous roheline pargid pehme päike * kerge, läikiv õnnelikud inimesed lõbutsevad, kogu aeg. Ülejäänud linn on com * bin * * mine narkootikumide sõjad, dis * koht * mine, nälja ja sur * vival; al * viise ex * vestlustes ja * saanud eliidi et eeskirjade sünge seinaga para * dise. See reaalsus hakkas muutuma drastiline * liitlane Petro oma ametiajal linnapea.

Petro püüdnud mida oli * kutsunud tuleb * tulema tõeline õiglus. Teistest ac * com * plish * mise, saame nimetada:

Ta nihkus õhk ja vesi com * modity et õige, nii lihtne see ongi. Kolme aasta jooksul 681.801 kodud olid sup * vuses run * Ning ja puhta vee all oma reklaam * min * on * tra * mine, kui im ​​* tõendavad õhu linna madalaimale tasemele uuesti * juhtmega selles cen * Tury.
Aastal 2013 esimest korda uuesti * juhtmega tema * Tory ei lei * lapsed alla viie suri mal * nu * tri * mine linna. Tema süsteem koolis komplekt * Chens saavutada kõrgeim stand * ARDS nu * tri * kvaliteedivigadega Ladina-Ameerikas. Kuigi in * tegral juures * kümme * mine sisse * Fants läks 59090 aastal 2011 117689 2013.
Läbi * november * ASTASE nii * Cial pro * grammi et * mistõttu on tegevusi ras em * võimsus * mine vaesemaid com * kogukondades, in * võrdõiguslikkuse dis * tri * bu * mine rikkus on nüüd viis alla na * tional stand * tõekspidamised, mis on im * Pressive kui sa con * sider et Bogota ac * loeb 24,8% Colombia SKPst.
Määrad hom * icides on madalaim 30 aasta jooksul.
Hariduses * u * ventsiooni tema saavutamiseks * hustused on koostöö * lossal ja un * pre * ced * Massitaidlusele. Agressiivne * vest * mine riigikoolid ähvardab veelgi lõhet avaliku ja erasektori haridus * ca * mõrvati ligikaudu * asi un * kuulnud Kolumbias. See, nagu te võib-ima * gine on üks Petro heitkogusest * Ital patud.
Revolutsiooni läbi seadus, nagu see peaks olema ... eks? Vale. Mitte Colombia loomist.

Mida siis teha? Kolumbia juriidika * ERN * mine peab mõistma, et Petro on des * ti * tu * mine ei tõenda ainult õigusriigi kuid tõendab, et neut * rality on uus vorm fänn * juures * icism. On ainult valitsuse re * spons * ib * ility eelse * vent * muud laine cata * stroofiline vi * ol * rentsi. Mes * salvei Kolumbia es * tab * sti * ndus on: ärge * ni * hilate mis võib olla viimane võimalus rahu selles riigis, üsna lihtsalt: võtta seadus tõsiselt.

Ricardo Sanin on pro * fessor juriidiliste ja polit * iCal teooria ja õpetab sev * tes in * sti * tu * mine kogu Ladina-Ameerikas.

__________________





!!! OoOops !!! no está en línea   Responder Citando
 
Page generated in 0,09393 seconds with 11 queries